PERS: Hoe anticipeer ik vermogensrechtelijk op een overlijden of onbekwaamheid van mijn partner?

PERS: Hoe anticipeer ik vermogensrechtelijk op een overlijden of onbekwaamheid van mijn partner?

Beste lezer,

Vorige week is een nieuw artikel in de vorm van “Vraag & Antwoord” verschenen in Sterck Magazine.

Welke vraag werd er toen gesteld?

“Hoe anticipeer ik vermogensrechtelijk op een overlijden of onbekwaamheid van mijn partner?”

U kan het artikel hieronder nalezen:

PDF: Fin-Advi Vraag & Antwoord PDF
Link: Fin-Advi Vraag & Antwoord

Veel leesplezier!


Over de auteur

mm

Related posts

Wordt de kaasroute opnieuw gesloten?

U bent vrij om uw (roerend) vermogen te schenken aan bijvoorbeeld uw kinderen. Er zijn echter voorwaarden die verplicht via de notaris dienen te worden geregeld. U heeft dan geen keuze: u dient een notariële akte op te laten maken. Via een Nederlandse notaris heeft u wel de keuze om de akte niet te registreren en 0% te betalen. Dit is de ‘kaasroute’.

Read More